Werken als arts medische keuringen

Bij PRA Health Sciences werken we aan de toekomst! Toekomst voor mensen die te maken kunnen krijgen met ziektes of aandoeningen. Dit kan ons natuurlijk allemaal overkomen. Door samen met onze klanten te werken aan de ontwikkelingen van nieuwe geneesmiddelen, willen we zorgen dat het leven voor patiƫnten verbetert. In Noord-Nederland focussen we ons op de eerste klinische fase van het geneesmiddelenonderzoek, binnen het keuringscentrum en de kliniek in Groningen. Als arts draag jij bij aan de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen.

Ben jij arts en word jij onze nieuwe collega?

Binnen PRA Health Sciences krijg jij als arts je eigen verantwoordelijkheden en zorg je er samen met je team voor dat een keuringsdag op rolletjes loopt. Bij ons heet de functie Arts medische keuringen.  

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van een medische en lichamelijke keuring, waarbij er voor ieder klinisch onderzoek verschillende in- en exclusie criteria gelden. Het beoordelen van lab-uitslagen en ECG’s behoren o.a. tot jouw takenpakket.

Ons keuringscentrum groeit! En om dit mogelijk te maken zoeken wij jou. Ben jij nauwkeurig, werk je graag samen in een multidiciplinair en informeel team en beschik jij over een opleiding tot basisarts? Solliciteer dan op de vacature.

Werken bij PRA

Werken bij PRA

‘Je hebt contact met diverse afdelingen en type mensen, zoals in een multidisciplinair projectoverleg over de diverse klinische onderzoeken, van administratie tot management’ 

- Marc

‘Er zijn doorgroeimogelijkheden, bijvoorbeeld richting onderzoeksarts/principal investigator en klinisch farmacoloog’ 

- Thea

Werken bij PRA is werken aan jezelf en tegelijkertijd werken aan de ontwikkeling van PRA. De ontwikkeling van onze mensen is het succes van onze organisatie. Onze cultuur en dynamische organisatie trekt vooral mensen aan die gericht zijn op professionele groei, een belangrijke pijler voor onze organisatie die we graag koesteren. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

Door te werken bij PRA lever je uiteindelijk een bijdrage aan grote groepen patiënten en hun gezondheid’ 

- Chantal