Werken als Medical Research Associate

Bij PRA Health Sciences werken we aan de toekomst! Toekomst voor mensen die te maken kunnen krijgen met ziektes of aandoeningen. Dit kan ons natuurlijk allemaal overkomen. Door samen met onze klanten te werken aan de ontwikkelingen van nieuwe geneesmiddelen, willen we zorgen dat het leven voor patiënten verbetert. In Noord-Nederland focussen we ons op de eerste klinische fase van het geneesmiddelenonderzoek, binnen de klinieken in Groningen. Verpleegkundigen en doktersassistenten zijn dagelijks bezig met verpleegtechnische handelingen en het verzamelen van data.

Ben jij verpleegkundige, doktersassistent of MBB'er en word jij onze nieuwe collega? 

Bij ons heet de functie Medical Research Associate (MRA). Als MRA bij PRA Health Sciences krijg jij je eigen verantwoordelijkheden en zorg je er samen met je team voor dat iedere dag soepel verloopt. 

Je bent verantwoordelijk voor het welzijn en de veiligheid van onze (gezonde) deelnemers tijdens het geneesmiddelenonderzoek. Je voert verschillende medisch technische handelingen uit en verzorgt de administratieve registratie van de onderzoeksgegevens.

Onze kliniek groeit! En om dit mogelijk te maken zoeken wij jou. Ben jij stressbestendig, nauwkeurig en beschik jij over een opleiding tot doktersassistente of verpleegkundige? Of heb je de opleiding Medische Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken (MBRT) afgerond? 

Waarom werken bij PRA als Medical Research Associate zo interessant is?

Chantal
'Werken bij PRA als MRA is heel anders dan in de reguliere zorgsetting. Geen dag is hetzelfde!'

Hilde
'De medisch technische handelingen zijn erg divers. Dat is het grote voordeel van werken bij PRA! Er zijn standaard handelingen, maar ook bijvoorbeeld handelingen met betrekking tot blaaskatheters of radioactieve onderzoeken. En we werken met de nieuwste apparatuur' 

'Je werkt dagelijks met gezonde onderzoeksdeelnemers, maar ook regelmatig met diverse patiëntengroepen zoals Diabetes- en Hepatitis-C patiënten'

- Laura

Werken bij PRA

Werken bij PRA

Werken bij PRA is werken aan jezelf en tegelijkertijd werken aan de ontwikkeling van PRA. De ontwikkeling van onze mensen is het succes van onze organisatie. Onze cultuur en dynamische organisatie trekt vooral mensen aan die gericht zijn op professionele groei, een belangrijke pijler voor onze organisatie die we graag koesteren. We bieden je de mogelijkheden die je in staat stellen om je carrière naar een hoger niveau te tillen.

We zijn ook regelmatig op zoek naar:

  • Lab Analisten
  • Projectmanagers
  • Medical writers
  • Biostatistici

Kijk op onze Careers website voor een overzicht van alle internationale vacatures of stuur een mail naar careerEDS@prahs.com.
Bellen mag natuurlijk ook: +31 (0)50 402 2222.