Betaalde proefpersonen gezocht

PRA is altijd opzoek naar betaald proefpersoon. De vergoeding is voor veel mensen een belangrijke reden om deel te nemen. Wist je dat je er ook veel mensen mee kunt helpen? Geneesmiddelenonderzoek geeft veel patiƫnten een uitzicht op een betere kwaliteit van leven. Geneesmiddelenonderzoek is belangrijk werk met mooie verdienste. Help jij mee?

Betaalde proefpersonen gezocht

PRA is specialist in geneesmiddelenonderzoek met betaalde proefpersonen. De betaalde proefpersonen in de onderzoeken zijn gezonde mensen, maar soms ook patiënten. De onderzoekers en artsen van PRA bestuderen het effect en de eventuele bijwerkingen van nieuwe of verbeterde medicijnen. Uitgebreid onderzoek op mensen is een belangrijke stap in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Het duurt vaak tientallen jaren aan onderzoek voordat een nieuw geneesmiddel op de markt worden gebracht. Betaalde proefpersonen zijn in deze fase van het onderzoek onmisbaar. Help jij ook mee?

Meedoen aan geneesmiddelenonderzoek bij PRA levert mij twee dingen op. Een vergoeding en tijd om te studeren. Ik neem daarom mijn laptop en studieboeken mee naar het onderzoekscentrum. In de vrije uren van het onderzoek kan ik in alle rust mijn tentamens voorbereiden. En mijn vergoeding ontvang ik na afloop.

- Bas (23)

Vergoeding voor betaalde proefpersonen

Voor je deelname aan geneesmiddelenonderzoek krijg je een vergoeding. De vergoeding is gebaseerd op het minimumloon, de lengte van het onderzoek en de mentale en fysieke belasting voor jou als deelnemer. Hoe langer het onderzoek duurt en hoe vaker er bijvoorbeeld bloed wordt afgenomen, des te hoger wordt jouw vergoeding. Over het algemeen varieert de vergoeding tussen de € 121,- en € 227,- per dag. Voor sommige extra onderzoeken zoals bijvoorbeeld een gastroscopie of een oogonderzoek kan een extra vergoeding gelden. Ook krijg je een reiskostenvergoeding voor elke keer dat je naar het onderzoekscentrum en weer terug naar huis reist. Voor de medische keuring ontvang je alleen een reiskostenvergoeding. De kilometervergoeding is € 0,19 per kilometer. De reiskostenvergoeding is minimaal € 12,- en maximaal € 160,- per retour.