Heb je een BMI vanaf 25? Help diabetici met dit onderzoek!

PRA zoekt gezonde deelnemers met een BMI vanaf 25 om onderzoek te kunnen doen naar een middel dat gebruikt wordt voor de behandeling van diabetes type 2. Hierbij gaat het om een onderzoek van 1 dag (6 uren). Het ideale onderzoek om kennis te maken met geneesmiddelenonderzoek bij PRA Health Sciences in Groningen!

Zonder deelnemers geen onderzoek

Zonder deelnemers kan er geen onderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe geneesmiddelen voor patiënten. Vandaar dat PRA groot belang hecht aan mensen zoals jij. Mensen die deelnemen aan één van de onderzoeken naar een nieuw of verbeterd geneesmiddel zijn onmisbaar. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan de onderzoeken van PRA. 

Zonder onderzoek geen nieuwe of betere medicijnen

PRA is specialist in geneesmiddelenonderzoek met mensen. De artsen en onderzoekers van PRA bestuderen het effect en de eventuele bijwerkingen van nieuwe of verbeterde medicijnen. Uitgebreid onderzoek op mensen is een verplichte stap in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Pas na veelvuldig onderzoek met goede resultaten mag een nieuw geneesmiddel op de markt worden gebracht.
 

Benieuwd naar andere onderzoeken?

PRA is doorlopend op zoek naar deelnemers, voor uiteenlopende onderzoeken. Op onze website vind je onderzoeken met een langere verblijfsduur en een hoger vergoeding. Bij onderzoeken die langer dan een dag duren verblijf je in het onderzoekscentrum in Groningen. Tijdens je verblijf heb je veel tijd voor jezelf. Sommige deelnemers gebruiken de vrije tijd in het onderzoekscentrum heel bewust om tot rust te komen. Een kleine break van je dagelijkse leven. Je hebt tijd om te studeren. Om een boek te lezen in onze tuin. Of je daagt je mededeelnemers uit voor een potje tafeltennis of darten. In de woonkamer staan computers, Playstations 4, tv´s met Netflix en blu-ray.