PRA-182271

Ontstekingsziekten

Bijzonderheden

  • Je bent gezond.
  • Je weegt minimaal 50 kg en je Body Mass Index (BMI) is tussen de 17,5 en 30,5 kg/m2. 
  • Dit is een onderzoek met radioactief (14C) gemerkte medicatie. Deze geeft naar verwachting een verwaarloosbare stralinglast: minder dan van de natuurlijke achtergrondstraling die in een maand tijd vrij komt uit water, voedsel, de lucht en bouwmaterialen.
  • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd. 
Bereken BMI

Vergoeding

Je krijgt een bruto vergoeding van € 2.910,- voor volledige deelname aan periodes A en B. Dit is ongeacht de dag van ontslag tussen dag 6 en 15 in periode A.

Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€ 0,19 netto per kilometer) met een minimum van € 12,- en een maximum van € 160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.

Periode

Het onderzoek bestaat uit twee periodes. Gedurende periode A verblijf je minimaal 6 dagen (5 nachten) en maximaal 15 dagen (14 nachten), met de mogelijkheid van een eerder vertrek, in ons onderzoekscentrum in Groningen. De dag van vertrek van periode A is afhankelijk van het niveau van radioactiviteit gemeten in je bloed, urine en ontlasting.

Gedurende periode B verblijf je minimaal 6 dagen (5 nachten) en maximaal 8 dagen (7 nachten), met de mogelijkheid van een eerder ontslag, in ons onderzoekscentrum in Groningen. De dag van vertrek in periode B is afhankelijk van de dag van vertrek in periode A. 

Ongeveer 28 en 90 dagen na vertrek zal er een follow-up telefoongesprek volgen.

Let op: Je dient alle genoemde data van het onderzoek beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen. De exacte data kan je vinden op onze website. Als de data wijzigen, zal je hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gebracht. Als de data wijzigen zal je hierover zo spoedig mogelijk op de hoogte worden gesteld.

Groepen

Groep 1

Vol

8 dagen en 15 dagen verblijf

  • 20 mei 2019 t/m 3 jun 2019
  • 5 jun 2019 t/m 12 jun 2019
€ 2.910,- Kies