Geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van ontstekingsziekten

Jij bent onmisbaar

Geneesmiddelenonderzoek naar een nieuw middel voor de behandeling van ontstekingsziekten

PRA-19491X Deel A

Ontstekingsziekten

Bijzonderheden

 • Je bent een gezonde man van 18 - 55 jaar oud
 • Je rookt niet
 • Je Body Mass Index (BMI) is tussen de 18.0 en 30.0 kg/m2 , bij de keuring. De BMI geeft de verhouding tussen het lichaamsgewicht in kilogrammen en de lengte in meters weer.
 • Je kan alleen deelnemen aan dit onderzoek als je:
  • een condoom gebruikt (als je niet gesteriliseerd bent) en je vrouwelijke partner een spiraaltje of hormonale anticonceptie (bijv. de pil) gebruikt vanaf keuring tot 3 maanden na de studie;
  • of aan geheelonthouding (niet seksueel actief) doet gedurende de studie als dit jouw levensstijl is.
 • Groep A4 is een onderzoeksgroep met radioactief (14C) gemerkte medicatie. Deze heeft een verwaarloosbare straling: minder dan de natuurlijke achtergrondstraling die in een maand tijd vrij komt uit water, voedsel, de lucht en bouwmaterialen.
 • Je kan alleen deelnemen als je in de 3 maanden voorafgaand aan de keuring niet hebt deelgenomen aan een ander onderzoek. Daarnaast kan je alleen deelnemen in groep A4 als je in de 12 maanden voorafgaand aan de keuring niet hebt deelgenomen aan een ander onderzoek met radioactief (14C) gemerkte medicatie.
 • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd. Op basis van beschikbaarheid kan dit in Groningen plaatsvinden.
Bereken BMI

Vergoeding

Voor deelname aan groep A1a, A1b, A2, A5 en A6 krijg je een bruto vergoeding van € 745,- voor volledige deelname in deze groep.
Voor deelname aan groep A3 krijg je een bruto vergoeding van € 1.704,- voor volledige deelname in deze groep.
Voor deelname aan groep A4 krijg je een bruto vergoeding van € 1.403,- voor volledige deelname in deze groep.

Reiskosten worden vergoed op basis van kilometers (€0,19 netto per kilometer) met een minimum van €12 en een maximum van €160 (840 kilometer) per retour, ongeacht de wijze van vervoer.

Periode

Voor de groepen A1a. A1b, A2, A5 en A6  bestaat het onderzoek uit 1 periode, waarbij je 5 dagen (4 nachten) in het onderzoekscentrum in Groningen zal verblijven.
Voor groep A3 bestaat het onderzoek uit 2 periodes, waarbij je beide periodes 5 dagen (4 nachten) in het onderzoekscentrum in Groningen zal verblijven.
Voor groep A4 bestaat het onderzoek uit 1 periode, waarbij je 9 dagen (8 nachten) in het onderzoekscentrum van Groningen zal verblijven.

30 - 40 dagen na de dag van vertrek uit het onderzoekscentrum wordt je gezondheid telefonisch voor de laatste keer gecontroleerd. Deze nakeuring zal bestaan uit vragen naar je welzijn en eventuele medicijnen die je hebt genomen.

Let op: Je dient alle genoemde data van de groep naar keuze beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen. De actuele data staan op onze website. Echter, deze kunnen nog wijzigen.

Schrijf je vrijblijvend in voor één van de onderstaande onderzoeksgroepen

Groep A1a

5 dagen verblijf

 • 24 nov 2019 t/m 28 nov 2019

opmerking

telefonische nakeuring 28 december

€ 745,- Kies

Groep A1b

5 dagen verblijf

 • 26 nov 2019 t/m 30 nov 2019

opmerking

telefonische nakeuring 30 december 2019

€ 745,- Kies