PRA-180621

Ontstekingsziekten

Bijzonderheden

  • Je rookt niet
  • Je lichaamsgewicht is meer dan 50 kilo en je BMI (Body Mass Index) ligt tussen 17,5 en 30,5 kg/m2. De BMI geeft het verhouding aan tussen lichaamsgewicht in kilo's en lengte in meters.
  • Dit is een onderzoek met een radioactief (14C) gelabeld middel.
  • Om te bepalen of je geschikt bent voor deelname aan dit onderzoek, zal je medisch worden gekeurd.
Bereken BMI

Vergoeding

Je ontvangt een brutovergoeding van € 2.910,- voor deelname aan dit onderzoek.

Reiskosten worden vergoed op basis van de afgelegde reisafstand (€ 0,19 netto per kilometer) met een minimum van € 12,- en een maximum van € 160,- (840 kilometer) per retour, ongeacht het vervoermiddel.

Periode

Het onderzoek bestaat uit 2 perioden en 2 telefonische opvolgingsgesprekken.

Tijdens periode A verblijf je 15 dagen (14 nachten) in onze onderzoeksinstelling in Groningen. De ontslagdag in periode A hangt af van het gehalte radioactiviteit dat in het bloed, urine en ontlasting wordt gemeten en zal in de kliniek worden besloten.

Voor periode B verblijf je minimaal 6 dagen (5 nachten) en maximaal 8 dagen (7 nachten) in onze onderzoeksinstelling, afhankelijk van de ontslagdag in periode A. Ongeveer 28 dagen en 90 dagen na de toediening van het middel in periode B heb je telefonische opvolgingsgesprekken. 

Let op: Je dient alle genoemde data van de groep (beide periodes) beschikbaar te zijn om deel te kunnen nemen. Dit zijn de data waarop het onderzoek gepland staat; deze kunnen nog wijzigen.

Heb je eerder aan een geneesmiddelenonderzoek deelgenomen? Dan zal er een periode van 90 dagen moeten zijn tussen de dosering van het vorige onderzoek en de voorkeuring van dit onderzoek

Algemeen

Arthritis Psoriatica is een aandoening waarbij de gewrichten ontstoken zijn die samengaat met de ziekte psoriasis. Alopecia areata is een ziekte van de haarwortels waarbij kale plekken ontstaan op de plaats waar de haarwortels aangetast zijn. Vitiligo is een chronische huidaandoening waarbij de huid pigment verliest. Hierdoor ontstaan witte plekken op de huid of witte lokken in het haar. 

De medische keuring van dit onderzoek zal plaatsvinden in het keuringscentrum in Groningen.

Groepen

Groep 1

Vol

8 dagen en 15 dagen verblijf

  • 6 jan 2019 t/m 20 jan 2019
  • 22 jan 2019 t/m 29 jan 2019
€ 2.910,- Kies