Waarom meedoen?

Omdat je iets goeds doet voor een ander? Omdat je moeder die ziekte had? Omdat je er een mooie vergoeding voor krijgt? Redenen genoeg om deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek. En zo samen met PRA de kwaliteit van leven van veel mensen te verbeteren.

De reden dat ik meedeed aan dit onderzoek was mijn studie, ik ontdekte dat dit een eenvoudige manier is om geld te verdienen. 

- Kirby

Daarom doe je mee aan geneesmiddelen­onderzoek

Meedoen aan geneesmiddelen­onderzoek doe je om verschillende redenen. Omdat je patiënten een beter leven wilt geven. Omdat je tijdens het onderzoek veel tijd hebt voor jezelf en je die tijd in het onderzoekscentrum zinvol of leuk wilt besteden. Omdat je een vergoeding ontvangt. Meedoen aan geneesmiddelen­onderzoek is een mooie verdienste voor alle betrokkenen.

Jij bent onmisbaar voor de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen

Zonder deelnemers kan er geen geneesmiddelenonderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe of betere medicijnen die de kwaliteit van leven van veel mensen verbeteren. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan geneesmiddelenonderzoek in het onderzoekscentrum van PRA. 

Mijn motivatie om deel te nemen is zeker voor de helft het geld wat ik ermee verdien maar daarnaast ook voor een kwart het plezier wat ik ervaar en natuurlijk de laatste kwart is de mensen die ik hiermee help. 

- Robin

'Mijn motivatie om deel te nemen is voor de helft het geld wat ik ermee verdien maar daarnaast ook voor een kwart het plezier wat ik ervaar en natuurlijk de laatste kwart is de mensen die ik hiermee help.' 

- Robin