Waarom meedoen?

Omdat je iets goeds doet voor een ander? Omdat je moeder die ziekte had? Omdat je er een mooie vergoeding voor krijgt? Redenen genoeg om deel te nemen aan geneesmiddelenonderzoek. En zo samen met PRA de kwaliteit van leven van veel mensen te verbeteren.

Daarom doe je mee aan geneesmiddelen­onderzoek

Meedoen aan geneesmiddelen­onderzoek doe je om verschillende redenen. Omdat je patiënten een beter leven wilt geven. Omdat je tijdens het onderzoek veel tijd hebt voor jezelf en je die tijd in het onderzoekscentrum zinvol of leuk wilt besteden. Omdat je een vergoeding ontvangt. Meedoen aan geneesmiddelen­onderzoek is een mooie verdienste voor alle betrokkenen.

 

Meedoen aan geneesmiddelenonderzoek bij PRA levert mij twee dingen op. Een vergoeding en tijd om te studeren. Ik neem daarom mijn laptop en studieboeken mee naar het onderzoekscentrum. In de vrije uren van het onderzoek kan ik in alle rust mijn tentamens voorbereiden. En mijn vergoeding ontvang ik na afloop.

- Bas (23)

Jij bent onmisbaar voor de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen

Zonder deelnemers kan er geen geneesmiddelenonderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe of betere medicijnen die de kwaliteit van leven van veel mensen verbeteren. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan geneesmiddelenonderzoek in het onderzoekscentrum van PRA.

 

Ik wil graag bijdragen aan een betere wereld. Voor mensen die ziek zijn. En voor iedereen die nu gezond is. Want een ziekte kan iedereen treffen. Doordat ik meedoe aan onderzoek kunnen er medicijnen worden ontwikkeld die het leven van mensen verbeteren. Dat ik daaraan meewerk, geeft me een goed gevoel.

- Simone (47)