Homepagina

Koploper op het gebied van geneesmiddelenonderzoek

Meer dan 40 jaar ervaring

ICON doet al meer dan 40 jaar geneesmiddelenonderzoek in Nederland. Onze artsen, onderzoekers, verpleegkundigen, laboranten en andere medewerkers zetten zich elke dag in voor de ontwikkeling van nieuwe en betere medicijnen.

Marktleider

Marktleider klinisch onderzoek

ICON is in Nederland én wereldwijd marktleider op het gebied van klinisch onderzoek. Al jarenlang zijn we koploper op het gebied van geneesmiddelenonderzoek. Zo was ICON Nederland, voorheen bekend als PRA Health Sciences, één van de eerste organisaties ter wereld met onderzoekscentra voor geneesmiddelenonderzoek.

Foto van het onderzoekscentrum in Groningen

Innovatief

Altijd in ontwikkeling

Nog altijd loopt ICON voorop in de ontwikkelingen in geneesmiddelenonderzoek. We combineren onze ruime kennis en ervaring met nieuwe inzichten, uitgebreide data en moderne technologieën. Zo maken we geneesmiddelenonderzoek steeds beter. Voor onze deelnemers én voor de medicijnen die we onderzoeken.

Bezoek de corporate site

Nauw betrokken

ICON is nauw betrokken bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg

ICON Nederland is nauw betrokken bij ontwikkelingen en innovaties in de gezondheidswetenschappen. Zo werken we samen met verschillende ontwikkelaars van geneesmiddelen, maar ook met het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en andere ziekenhuizen in en buiten Nederland.

Foto van een stethoscoop