Student

Omdat ik kan studeren en tegelijk wat verdien.

Zonder deelnemers geen onderzoek

Zonder deelnemers kan er geen onderzoek worden gedaan. En komen er geen nieuwe geneesmiddelen voor patiënten. Vandaar dat PRA groot belang hecht aan mensen zoals jij. Mensen die deelnemen aan één van de onderzoeken naar een nieuw of verbeterd geneesmiddel zijn onmisbaar. Jaarlijks doen in Nederland ongeveer 2.000 mensen mee aan de onderzoeken van PRA. Als deelnemer ben je onmisbaar voor de ontwikkeling voor nieuwe of betere medicijnen.

Zonder onderzoek geen nieuwe of betere medicijnen

PRA is specialist in geneesmiddelenonderzoek met deelnemers. De deelnemers in de onderzoeken zijn gezonde mensen, maar soms ook patiënten. De artsen en onderzoekers van PRA bestuderen het effect en de eventuele bijwerkingen van nieuwe of verbeterde medicijnen. Uitgebreid onderzoek op mensen is een verplichte stap in de ontwikkeling van geneesmiddelen. Pas na veelvuldig onderzoek met goede resultaten mag een nieuw geneesmiddel op de markt worden gebracht. 

"Meedoen aan geneesmiddelenonderzoek levert mij twee dingen op: een vergoeding en tijd om te studeren. Ik neem mijn laptop en studieboeken mee. In de vrije uren van het onderzoek kan ik in alle rust mijn tentamens voorbereiden. En de vergoeding ontvang ik na afloop."

- Bas

Daarom doe je mee aan geneesmiddelenonderzoek

Iedereen gebruikt weleens een medicijn. Maar het is niet vanzelfsprekend dat die er zijn. Daar is inzet voor nodig van artsen en wetenschappers. En van mensen zoals jij, die deelnemen aan onderzoek. En zo helpen patiënten een uitzicht op een beter leven te geven. Werk, waar je als deelnemer een vergoeding voor ontvangt. Een mooie verdienste dus, voor alle betrokkenen.